Компанія UMS з гордістю представляє Вам новий алюмінієвий човен UMS 545 Fishing!

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8
 Фото №9
 Фото №10

Чудовий дизайн та нові рішення нададуть вам можливість використовувати її як для риболовлі, так і для сім'ї. Зроблено в Україні!


Човен TUNA 545 AL - був спроектований останнім в трійці корпусів скандинавської серії. До цього моменту всі новаторські конструкторські розробки, разом зібрані і реалізовані в двох корпусах лінійки вже набрали обертів популярності.


Однак проміжний варіант відрізняється не тільки розмірами. В цьому корпусі вдалося зібрати разом і реалізувати кращі риси і характеристики кожної серії: це і мала вага, і керованість молодшого брата TUNA 485 AL, і просторий кокпіт, і чудова мореплавність флагмана TUNA 585 AL.


Гідродинамічна якість і вага корпусу TUNA 545 AL дозволяє абсолютно впевнено використовувати його для екіпажу з чотирьох чоловік з підвісним мотором потужністю всього 60 к і показувати при цьому хороші швидкісні показники.


Відзначимо, що вся серія створювалася для складних умов експлуатації на відкритих водоймах. Безкопромісний міцний і надійний корпус буде зручним універсальним рішенням для активного сімейного відпочинку, риболовлі та полювання, дайвінгу. Висока опірність крену дозволяє впевнено виконувати маневри на найвищих швидкостях. Всепогодний човен зі складними обводами і чудовою мореплавністю може похвалитися просторим кокпітом, одним з кращих в класі. В процесі оснащення корпусу ми виключили заклепки і болтові кріплення - всі деталі надійно приварені до корпусу, чим забезпечується тривала експлуатація без необхідності проведення технічного обслуговування Вашого човна. Висока якість збірки корпусу дозволяє виготовляти човни без додаткового забарвлення, що є знаковою відміткою в зварювальному мистецтві. Відсутність склопластику і фанери визначає безпрецендентну невибагливість корпусу при експлуатації в різних кліматичних умовах.


Базова комплектація човна TUNA 545 Fishing:


- Суцільнозварний корпус з алюмінію

- Вбудована стаціонарна паливна система на 75л

- Консолі зі склом ( пасажирська з бардачком )

- М'які капітанове і пасажирське крісло

- Носова та кормова фішплатформи

- Аэратор на 80 л.

- Диван-трансформер на кормовій фішплатформі

- Рульове управління в комплекті ( кермо , редуктор , трос )

- Ходові навігаційні вогні + топовий вогонь

- Панель управління

- Розмикачі маси

- Помпа

- Клемна група акумулятора

- Розетка 12V

- Леєрне обладнання

- Швартове обладнання


Характеристики:


- Довжина корпусу, м 5,03

- Ширина найбільша, м 2,072

- Осідання, м 0,34

- Суха вага (без двигуна), кг для версии DC CC - 500 кг, для ТТ и Fishing - 580 кг.

- Потужність двигуна, к.с. 115

- Пасажиромісткість, чол 6

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!