UMS 655 Fishing оновлено чудовими покращеними функціями

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8

Шановні прихильники UMS та любителі човнів,


Ми раді оголосити вам декілька чудових покращень для UMS 655 Fishing, які піднімуть ваш рибальський досвід на новий рівень.


Пневматична підтримка сидінь


Ми розуміємо, наскільки важливий комфорт під час довгих годин на воді, і саме тому ми вводимо пневматичну підтримку сидінь для UMS 655 Fishing. З цією новою функцією ви зможете регулювати жорсткість вашого сидіння на свій смак, забезпечуючи максимальний комфорт під час очікування на ідеальний улов.


Нові органайзери для снастей


Підтримка порядку є ключем до успішної риболовлі, і тепер у UMS 655 Fishing є великий вибір нових органайзерів для снастей, які дозволять вам організовано зберігати і отримувати доступ до наживки, приманок, гачків та інших необхідних речей. Забудьте про розгублене рибальське приладдя!


Покращена система підсвічування


Рибалка вночі? Немає проблем! Ми покращили систему підсвічування на UMS 655 Fishing, що надає вам ще більше світла для нічних пригод. Просвітіть вашу робочу зону, виявляйте потенційні улови та використовуйте кожну мить на воді.


Ці додатки роблять UMS 655 Fishing ідеальним супутником для риболовів, які вже мають досвід, або тих, хто тільки починає свій рибальський шлях. Ми прагнемо постійно покращувати ваш рибальський досвід, і ці оновлення - це лише початок.


Готові випробувати UMS 655 Fishing з усіма цими чудовими функціями? Зв'яжіться з вашим найближчим дилером або відвідайте наш веб-сайт, щоб дізнатися більше і покращити свою рибальську гру сьогодні!


Для отримання додакткової інформації, ви можете відвідати наш сайт https://ums.com.ua/, звертатись до нашого відділу продажу за телефоном: +380503812287 або електронною адресою: sales@UMS.com.ua

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!